Praktik

Ligesom i folkeskolen kommer eleverne i praktikforløb i 8., 9. og 10 klasse. Forløbet tilrettelægges i dialog med UU Nordvestsjælland. Fjordskolen har et bredt netværk og et godt samarbejde med en lang række (håndværks-) virksomheder på Holbæk-egnen, som gerne tager praktikanter fra os, lige som vi fx har haft elever i praktik i Søværnet i Korsør, på autoværksted og hos dyrlæge/på dyrehospital. Hvis der er behov for mere praktik end den normale uge eller to, så kan det arrangeres.

Vi samarbejder også med UU-vejledningen, når eleverne skal videre fra Fjordskolen, hvad enten det er til erhvervsuddannelse, efterskole, STU eller anden uddannelse.