​FAMILIERÅDGIVNING​

​For os på Fjordskolen er forældre en meget vigtig ressource, og derfor lægger vi meget vægt på forældresamarbejdet. Det gælder både i den daglige kontakt, når vi henter og bringer jeres børn og lige får en ”vejrmelding”, i den faste, ugentlige og lidt mere grundige kontakt, og når vi – efter behov - træder til med mere intensiv hjælp.

Fjordskolen er et dagbehandlingstilbud på Sjælland for autister og børn med andre diagnoser eller særlige behov. Vi har fire afdelinger i Lejre Kommune, fordelt over Kirke Såby og Kirke Hyllinge.

Familierådgiver til rådighed døgnet rundt

Familiearbejdet har mange former, alt afhængigt af familiens behov – og den ydes døgnet rundt. Herunder kan I læse om nogle af vores fokusområder og det, vi kan tilbyde jer:​

  • ​Telefonisk rådgivning og sparring. Det kan være, der er en krisesituation i hjemmet, hvor forældrene har brug for akut rådgivning.
  • Sparring ift., hvordan man som forældre bedst håndterer at have et barn med en diagnose, også ift. søskende og øvrig familie.
  • Hjælp til at få barnet i skole
  • Egentlig terapi, hvor vores opgave er at lytte, forstå og reflektere sammen med forældrene
  • Hjælpe med at udrede konflikter i familien, der udspringer af den vanskelige situation med et barn med særlige behov.
  • Kurser – fx til bedsteforældre eller anden udvidet familie.

Hvordan foregår familierådgivning?

Afhængigt af jeres behov finder rådgivningen enten sted på Fjordskolen eller i hjemmet. Det vigtigste i familierådgivningen er, at vi arbejder indenfor trygge rammer.

Er det et mindre problem, der kan tackles over telefonen, så vælger vi den løsning, men vi tilbyder som nævnt også længerevarende forløb, hvor jeres familie kan få vejledning og coaching i vores familierådgivning.

Vores tilgang til familien bygger på den systemiske (coachende) familieterapi, hvor familien selv har nøglen til løsningen, og hvor kontakten til familien bygger på anerkendelse og positivitet.

Kontakt os døgnet rundt – alle ugens dage

Behovet for ekstra vejledning og hjælp i form af familierådgivning kan opstå akut og ikke altid indenfor normale ”arbejdstider”. På Fjordskolen mener vi, det er vigtigt, at I som forældre skal føle jer trygge døgnet rundt – det smitter af på barnet.

I har derfor mulighed for at kontakte vores familierådgivning døgnet rundt, alle ugens dage, så I altid ved, at støtten kun er et telefonopkald væk. Dette følger naturligvis med i prisen på vores dagtilbud.

Skal vi ringe dig op?

Du kan også skrive til os ved at udfylde formularen herunder, så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os ​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

S​KAL VI RINGE DIG OP?

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.

Vi ser frem til at hjælpe!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fjordskolen

Næsvej 13, 4070 Kr. Hyllinge​

Fjordskolen​ "Havehuset"

Munkholmvej 374, ​4060 Kr. Såby

Fjordskolen v/Ingvald Kamarinum

Kontakt os på telefon:​ 28 69 78 23

Send os en e-mail: ik@fjordskolen.dk


​Klik her fo​r at læse Fjordskolens​ "GDPR"

​CVR: 26487196​