Visitation

Tilbuddet er lovgivningsmæssigt opdelt i et skoletilbud og et behandlingstilbud. Visitation til Fjordskolen går altid via elevens hjemkommune, og PPR i Lejre Kommune skal informeres om visitationen.

Elevens hjemkommune sender alle relevante papirer til Fjordskolen, herunder den PPV der viser, at eleven har behov for behandling og undervisning. Hvis der er plads, og ledelsen på Fjordskolen skønner, at elevens behov ligger inden for skolens kompetencer, tager vi et møde på Fjordskolen med sagsbehandler, forældre og (måske) eleven.

Hvis der er behov, tager Ingvald á Kamarinum eller en medarbejder på besøg hos familien.

Først herefter tager kommunen, Fjordskolen, eleven og forældrene endeligt stilling til, om eleven skal indskrives.

Fjordskolen​ "Havehuset"

Munkholmvej 374