Vi er til rådighed 24/7

De udfordringer, I står med, viser sig ikke kun i skoletiden. Nogle gange handler det om overhovedet at få jeres barn til at stå op. Nogle gange har I brug for et råd her og nu ift. hvordan I skal tackle en bestemt situation eller en krise i familien. Nogle gange er der akutte konflikter i hjemmet om aftenen eller i weekenden.

Vi er til rådighed, hvis I har brug for det. Måske kan vi løse problemet sammen over telefonen. Måske vil I hellere have, at vi kommer ud til jer eller mødes og går en tur, hvor vi får vendt den situation, I står over for, på en ny måde.

Vi yder også egentlig familiebehandling, det vil sige mere dybtgående samtaler/coaching, hvis I har brug for det. Vi kommer til at kende jeres barn – og også jer – rigtigt godt med tiden, hvilket vi alle på mange måder kan profitere af.