Til forældre

Måske har I klikket jer ind på Fjordskolens hjemmeside, fordi I søger et skoletilbud, der kan rumme jeres barn med de udfordringer og vanskeligheder, det har.

Andre steder på hjemmesiden beskriver vi mere generelt, hvad Fjordskolen går ud på – at vi er et dagbehandlingstilbud / specialskole, der kombinerer undervisningen med egentlig behandling af de udfordringer, jeres barn måtte have, fx på grund af en diagnose.

Her på denne side har vi samlet nogle oplysninger direkte til jer forældre, som I kan tage med i jeres overvejelser om, hvorvidt Fjordskolen er det rette tilbud for jer.

I kan også læse, hvordan to forældre har oplevet at have deres børn på Fjordskolen.

Amalie: ”De satte fokus på det gode, vi gjorde derhjemme. Vi kom ud af en ond spiral”. Læs hele interviewet med Amalie.

Linda: ”De har tiden, roen, forståelsen og uddannelsen til at lytte. Og når der bliver lyttet til min søn, så rykker han.” Læs hele interviewet med Linda.

I er også velkomne til at ringe til os og høre nærmere om Fjordskolen og vores målgrupper. Husk at al visitation til skolen går gennem jeres kommune. Bemærk, at folkeskolelovens regler om frit skolevalg også kan omfatte jeres barn. Læs evt. mere på Undervisningsministeriets hjemmeside.