Dagbehandlingstilbud på Fjordskolen​

​Fjordskolen er et dagbehandlingstilbud og en specialskole, hvor du kan tage en 9.-10. klasses afgangsprøve i Kirke Hyllinge på Sjælland.

Fjordskolen har  5 forskellige, små skoler i Lejre Kommune. Så afhængigt af hvilken klasse du går i, skal du enten gå på ”Øst”, ”Marinaen” eller ”Frihuset” #Havehuset".

Fjordskolen er et socialpædagogisk undervisnings- og dagbehandlingstilbud for børn og unge, som ikke kan indgå i et traditionelt skolemiljø, fx pga. ADHD, autisme eller lignende. Derfor er det meget vigtigt for os at tage hånd om hvert enkelt barn/ung på skolen, så du får lige præcis den undervisning, du har behov for.

Kontakt os og hør mere om vores dagbehandlingstilbud

Ønsker du at høre mere om vores dagbehandlingstilbud eller vores skole, er du velkommen til at kontakte os på telefon 88 97 00 20.​​

​Forskellen på Fjordskolen og en almindelig skole

Der er mange forskelle på Fjordskolen og en almindelig skole. Her er blot nogle:

• Eleverne undervises i små grupper med seks elever i hver, og der er mindst to voksne til hver gruppe – en lærer og en pædagog. Så der er ro til, at du kan koncentrere dig.
  • Hvis du er langt bagud med fagene, så starter vi lige dér, hvor du er og tager det i dit tempo.
  • Hvis du har en dårlig dag, så kan du gå en tur med en af lærerne og få talt om det, der er svært. Det hjælper. De er gode at snakke med og vil gerne hjælpe dig. Også med ting, der ikke lige handler om skolen, fx om at komme i puberteten.
  • Lærerne gør alt, hvad de kan, for at undgå, at der er mobning på skolen. Og de griber ind lige med det samme, hvis de opdager, at nogen bliver drillet.