Til børn og unge

Måske har du og dine forældre talt om, at du eventuelt skal begynde på Fjordskolen. Her kan du læse lidt om vores skole og om de andre elever.

Du kan også læse, hvad nogle af skolens elever fortæller om at gå her. Det er lidt et tilfælde, at de alle sammen er drenge – vi optager også piger på skolen.

En 13-årig dreng: ”Her er ro og fred. Ingen kæmpe klasser, og ingen ringeklokker, der bimler”. Læs hele interviewet.

En 16-årig dreng: ”Der er meget færre børn pr. voksen lærer eller pædagog. Så hvis man blev sur, så gik en af de voksne en tur med én, og man fik det snakket igennem”. Læs hele interviewet.

En 17-årig dreng: ”Så mod alles forventning går jeg snart til 9. klasses afgangseksamen i dansk, matematik og engelsk”. Læs hele interviewet.