Hvem er de andre elever?

Alle de børn, der går på Fjordskolen, har haft det svært i folkeskolen og i andre skoletilbud. Nogle har haft svært ved at sidde stille i timerne. Nogle er hele tiden kommet op at slås med klassekammeraterne. Nogle har haft svært ved at koncentrere sig, når der var mange elever i klassen. Nogle har ADHD og er blevet mobbet. Mange har haft perioder, hvor de ikke har gået i skole, og rigtigt mange er bagud med lektierne.

Samtidig er det også børn og unge, der er lige så forskellige som alle andre. Nogle kan lide fodbold. Nogle spiller vildt meget computer. Nogle elsker sjov og ballade, og andre er meget stille.