Hvad er Fjordskolen?

Fjordskolen er en specialskole, hvor du kan tage en 9.-10. klasses afgangsprøve. Fjordskolen har tre forskellige, små skoler uden for Holbæk. Så afhængigt af, hvilken klasse, du går i, skal du enten gå på ”Øst”, ”Marinaen” eller ”Frihuset”.

Der er mange forskelle på Fjordskolen og en almindelig skole.

• Eleverne undervises i små grupper med seks elever i hver, og der er mindst to voksne til hver gruppe – en lærer og en pædagog. Så der er ro til, at du kan koncentrere dig.
  • Hvis du er langt bagud med fagene, så starter vi lige dér, hvor du er og tager det i dit tempo.
  • Hvis du har en dårlig dag, så kan du gå en tur med en af lærerne og få talt om det, der er svært. Det hjælper. De er gode at snakke med og vil gerne hjælpe dig. Også med ting, der ikke lige handler om skolen, fx om at komme i puberteten.
  • Lærerne gør alt, hvad de kan, for at undgå, at der er mobning på skolen. Og de griber ind lige med det samme, hvis de opdager, at nogen bliver drillet.

Munkholmvej 119

4300 Holbæk