ADHD-SKOLE - DAGBEHANDLINGSTILBUD FOR BØRN OG UNGE

Har du eller evt. dit barn ADHD, autisme eller andre indlærings- eller følelsesmæssige udfordringer? Så er du kommet til det rette sted. Fjordskolen er en ADHD-skole og et dagbehandlingstilbud på Sjælland beliggende i Kirke Hyllinge.

Vi hjælper børn og unge med særlige behov, og vi har særligt mange børn med ADHD eller autisme.

Vi ønsker at gøre børn med ADHD til dannede mennesker

Vores målgruppe er børn og unge i den skolepligtige alder med indlærings- og følelsesmæssige udfordringer på grund af sociale udfordringer og/eller psykiske funktionsnedsættelser, som derfor har behov for behandling.

​Fælles for dem er, at det er børn og unge, der ikke kan indgå i eller modtage undervisning i et normalt skolemiljø.

Ofte er det børn og unge med en række brudte skoleforløb bag sig, både i folkeskolen og i heldagstilbud. Mange af dem har haft kortere eller længere perioder uden et undervisningstilbud, og de har derfor ofte store huller i fagligheden. ​​

Børn og unge på vores ADHD-skole mangler ofte selvværd, da de har negative erfaringer med undervisning og med klassekammerater. De kan være svære at engagere i undervisningen, og de kan have egentlige indlæringsvanskeligheder

Vi modtager børn og unge fra hele Sjælland. Elever kan i akutte situationer indskrives med dags varsel.

Kontakt os og hør mere

​Har du nogle spørgsmål omkring vores ADHD-skole? Så kan du ringe til os på tlf. 26 69 78 23 eller benytte vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Fjordskolen 13​ 1111

Næsvej 13