DAGBEHANDLINGSTILBUD for børn og unge med diagnose

Fjordskolen er et dagbehandlingstilbud på Sjælland beliggende i Lejre Kommune.

Vores målgruppe er børn og unge i den skolepligtige alder med indlærings- og følelsesmæssige udfordringer på grund af sociale udfordringer og/eller psykiske funktionsnedsættelser, og som derfor har behov for behandling.

Fælles for dem er, at det er børn og unge, der ikke kan indgå i eller modtage undervisning i et normalt skolemiljø. Ofte er det børn og unge med en række brudte skoleforløb bag sig, både i folkeskolen og i heldagstilbud. Mange af dem har haft kortere eller længere perioder uden et undervisningstilbud, og de har derfor ofte store huller i fagligheden.

Børn og unge på vores skole mangler ofte selvværd, de har negative erfaringer med undervisning og med klassekammerater, de kan være svære at engagere i undervisningen, og de kan have egentlige indlæringsvanskeligheder

Vi modtager børn og unge fra hele Sjælland. Elever kan i akutte situationer indskrives med dags varsel.

Kontakt os og hør mere

Har du nogle spørgsmål omkring vores skole, kan du ringe til os på telefon 88 97 00 20 eller benytte vores kontaktformular.

Fjordskolen 13​ 1111

Næsvej 13