ADHD-skole for børn og unge med diagnose

Fjordskolen er en ADHD-skole på Sjælland. Vores målgruppe er børn og unge i den skolepligtige alder med indlæringsmæssige problemer på grund af sociale udfordringer og/eller psykiske funktionsnedsættelser.

​Fælles for dem er, at det er børn og unge, der ikke kan indgå i eller modtage undervisning i et normalt skolemiljø. Ofte er det børn og unge med en række brudte skoleforløb bag sig, både i folkeskolen og i heldagstilbud. Mange af dem har haft kortere eller længere perioder uden et undervisningstilbud, og de har derfor store huller i deres faglighed.​

Børn og unge på vores ADHD-skole mangler ofte selvværd, de har negative erfaringer med undervisning og med klassekammerater, de kan være svære at engagere i undervisningen, og de kan have egentlige indlæringsvanskeligheder på grund af deres diagnoser.

Målgruppen på vores ADHD-skole

​Vores ADHD-skole modtager børn og unge diagnosticeret med:

• ADHD
  • ADD
  • OCD
  • GUA
  • Autisme Spektrum Forstyrrelser
  • Tourettes Syndrom

Vi modtager børn og unge fra hele Sjælland. Elever kan i akutte situationer indskrives med dags varsel.

Kontakt os og hør mere

​Har du nogle spørgsmål omkring vores ADHD-skole, kan du ringe til os på telefon 88 97 00 20 eller benytte vores kontaktformular.

Munkholmvej 119

4300 Holbæk